GDPR i ECIT Capstone

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi behandler personlige data, og har derfor implementert personvernerklæring som informerer deg om hvordan vi behandler dataene dine.

Les mer

Automatiser din faktureringsprosess

En elektronisk faktura er laget for at datasystemer skal forstå dem og hjelpe deg med å behandle dem automatisk. Fakturahåndtering, bankhåndtering, myndighetsrapportering og godkjenningsflyt er automatisert for å frigi tid.

Les mer
 

 

NKI Nettstudier har lansert nye nettsider utviklet av ABC Data

NKI tilbyr i dag mer enn 350 studiemuligheter innen de fleste fagområder, og er i dag Nordens ledende aktør på nettbasert utdanning. Nå har de lansert nye nettsider for eksisterende og fremtidige studenter.

Les mer

Før ditt fravær fra mobiltelefonen

Visma.net Absence er en skybasert løsning for fravær. Løsningen gir ansatte full oversikt over eget fravær, og ledere full oversikt over fraværet i bedriften. Løsningen er integrert med Visma Lønn.

Les mer
 

 

Nye websider for vår kunde Culina

Vår kunde Culina gikk idag live med nye nettsider utviklet av oss.

Les mer

Hvorfor SuperOffice CRM?

Mange bedrifter ønsker å øke antall kunder og selge mer. For å nå disse målene trengs riktig verktøy slik at alle blir mer produktive og effektive og får overskudd til å konsentrere seg om salgsprosessene og kundene.

Les mer
 

 

Norsk Kennel Klub valgte ABC Data

Norsk Kennel Klub (NKK) er hundeeiernes organisasjon. NKK har til formål å ivareta hundens og hundeholdets interesser i Norge, samt å bidra til å fremme positive aktiviteter med hund og utviklingen av den enkelte hunderase.

Les mer

Endelig kvitt papirkvitteringene

Vi vet du heller vil bruke tiden din på det du er best til – nemlig å drive bedriften. Derfor har Visma laget en løsning som gjør at du kan fylle ut en reiseregning med få tastetrykk.

 

Les mer
 

 

Vi øker satsingen på rapportering

ABC Data as har inngått en forhandleravtale med OneStop Reporting AS for distribusjon av OneStop Reportings komplette Business Intelligence-løsning med moduler for rapportering, budsjettering og dashboard/analyse.

Les mer